Gyakran Ismételt Kérdések

K: Mi az a "FreakScore"?

V: A FreakScore egy súlyozott indexszám, ami a szakértők és a felhasználók által készített értékelésekből képződik. A szakértői értékelések nagyobb súllyal vesznek részt a pontozásban, mint a felhasználói értékelések. Régebbi termékek és értékelések kisebb fontossággal kerülnek beszámításra, a termék életciklusát is figyelembe véve. Az irányadó források szintén nagyobb súllyal módosítják a FreakScoret. A FreakScore 8 felett remeknek számít, nagyon kevés termék ér el 9-nél magasabb pontszámot.

K: Mi a “Buzz Index”?

V: A Buzz index azt mutatja meg, hogy az adott termékkel kapcsolatosan mekkora a felhajtás a blogokon, fórumokon, mennyi értékelés született vele kapcsolatosan. Ez egy 1-5-ig tartó skála, az 5 jelenti a legnagyobb zsongást amit egy termék elérhet a TestFreaks-en.

K: Mi az “Aktivitás”?

V: Az Aktivitás mutatja egy adott termék népszerűségét itt a TestFreaks-en. Ez is 1-5-ig terjedő skálán mozog, az 5 jelenti a legnagyobb aktivitási szintet.

K: Mi a “Freak Grades”?

V: A Freak Grades pontszám a különböző értékeléseknél (felhasználóktól és szakértőktől) megadott pontszámokból (1-10 skála, 10 a legjobb) kerül kiszámításra.

K: Milyen információforrásokat használ a TestFreaks az értékeléseknél?

V: A lehető legtöbb forrást felhasználjuk, ahol értékelhető információkat találunk; minden egyes szóbajöhető oldal ellenőrzésre kerül a minőségellenőrző kollégáink által. Ha úgy gondolja, hogy kihagytunk valamilyen információforrást, tudassa velünk a következő címen: info ( @ ) testfreaks . com