A TestFreaks-ről

A TestFreaks célja, hogy egy helyre gyűjtse össze a fellelhető összes információt az Ön kedvenc termékéről. Felhasználói értékelések, profi értékelések, árak, blog hozzászólások, fórumtémák, hírek, pletykák, gyártók által közzétett leírások és specifikációk, kézikönyvek, videók és még sok minden más. Azt szeretnénk, ha minél teljesebbkörű információval rendelkezne azzal a termékkel kapcsolatosan, amit épp keres. Könnyű és szórakoztató módon találhatja meg az Önnek legjobban megfelelő árucikket. A TestFreaks nemcsak egy új termék felkutatásáról szól, a terméktulajdonosok és használók közössége alakulhat ki, ahol a tagok megoszthatják tapasztalataikat az adott árucikkel kapcsolatosan, valamint egymást segíthetik a termékek minél jobb kihasználását illetően.

A TestFreaks jelenleg rohamosan bővül, folyamatosan újabb és újabb funkciókkal bővítjük annak érdekében, hogy optimalizáljuk a folyamatot. Mindig nyitottak vagyunk a visszajelzésekre, és az Ön ötletei is értékesek számunkra, hogy azokkal javíthassunk a TestFreaks által nyújtott élményen.

A TestFreaks alapítói: Kristofer Arwin, Magnus Wiberg és Martin Alexanderson aki korábban az ár-összehasonlító enginet, a PriceRunnert is alapította 1999-ben.